Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Rasprodano
15,90 €
s PDV-om

Ekskluzivno ograničeno izdanje prepuno jedinstvenih okusa i osvježavajućih mirisa koji će vam donijeti ne samo energiju , već i inspiraciju za cijeli dan. Okus: Ribiz - Grejp - Marmelada od dunja - Medenjak

Želite li samljeti kavu?
Nema na skladištu
detail_vyhody_heureka.png Provjereno na jeftino.hr detail_vyhody_doprava_zdarma.png Besplatna dostava za narudžbe iznad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Raznolik asortiman na zalihi detail_vyhody_cerstve_prazena.png Pržena kava svakog tjedna
Preporučena priprema
filtar
Metoda obrade
Suho (natural)
Kiselost
viši
Stupanj pečenja
svjetlo
Kafić
100% Arabica
Datum prženja
2024-03-18
 

Cuping rezultat: 87 bodova

Područje: Pyin Oo Lwin
Farma : Zelena zemlja
Farmer: U Sai Wan
Sorta: 100% arabica SL34
Obrada kave: prirodna
Nadmorska visina: 1.158 mnv

Farma Green Land nalazi se uz slikovitu cestu koja povezuje Pyin Oo Lwin i Mogok, nedaleko od granice divizije Mandalay i države Sjeverni Shan . Farma nije obiteljski posao, već baština koju vodi farmer U Sai Wan. Zajedno sa svojim stricem, strinom, dva lokalna agronoma i predanim timom radnika, on upravlja operacijom. Farma ima jednu od najvećih plantaža Arabice u zemlji , koja se prostire na oko 450 hektara . U Zelenoj zemlji, krajolik kave je raznolik, s prevlašću sorte Costa Rica, nadopunjene mješavinom Catimoru i SL34 . U Sai Wan ne poznaje granice i sa svakom novom žetvom kave pokušava svoju farmu pogurati dalje. Stalno eksperimentira s novim sortama kao što su Yellow Bourbon, Caturra, Catuai pa čak i Geishou .

Zrele trešnje beru se ručno s farme. Nakon berbe trešnje se biraju tako da se trešnje potapaju u vodu i pažljivo sortiraju kako bi se odstranili nezreli i prezreli plodovi. Trešnje se zatim rašire po afričkim gredicama i suše 11 do 32 dana (ovisno o vremenskim uvjetima). Nakon što je sušenje završeno, trešnje se gule kako bi se uklonio vanjski sloj ploda, a zatim se sortiraju , sortiraju i pakiraju .

U Sai Wan nije samo poljoprivrednik, već i vizionar na polju vrhunske kave u Mijanmaru. Njegove kave Green Land redovito nadmašuju konkurenciju, za što su priznate na nacionalnim natjecanjima . Izvan kontrole farmy također igra ključnu ulogu u Myanmarskoj udruzi kave , gdje ima poziciju poslovnog direktora u Mandalay Coffee Group.

Preporučena priprema za filter: 18 g kave, 300 ml vode, ekstrakcija 3 min.

Možda će Vam se i ovo svidjeti

LB PLACEHOLDER