
Your cart is empty
-
Kava
-
Naša Gourmet Kava
-
GourmetKava Specialty
-
Specialty Coffee
-
Punjive kapsule
-
Pretplata na kavu
-
Barista mliječne alternative
-
Kava bez kofeina
-
BeanSmith's
-
Dos Mundos
-
Očeva pržionica kave
-
Fiftybeans
-
Francin Roasters
-
Mamacoffee
-
The Naughty Dog
-
Nordbeans
-
Nespresso® kapsule
-
Dolce Gusto kapsule
-
Trung Nguyen
-
Zelena kava (nepržena)
-
- Mlinci
-
Alternativni preparati
-
Aparati za kavu
-
Dodaci
- Čokolada
- Čaj
- SNIŽENO
- Za tvrtke
- O kupnji
- Sve marke
-
O kavi
-
Članci o kavi
- Kakva je naša pržena kava?
- Svjetlost vs. tamno prženje kave
- Usporedba kave Arabica vs. Robusta kava
- Trung Nguyen kava, odlična vijetnamska kava
- Zelena kava - kava za mršavljenje i prevenciju
- Povijest kave
- Vrste biljaka kave i proizvodnja kave
- Fair trade kava
- BIO kava, organska kava
- Kako i gdje se uzgaja kava?
- Proizvodnja topive kave
- Kava od cibetke
- Kiselost kave, što je uzrokuje
- 17 zanimljivih činjenica o kavi koje niste znali
- Jezva i pripremanje turske kave
- Kava bez kofeina, proizvodnja i djelovanje
- Metode prženja kave
- Kako čuvati kavu i koje su najčešće pogreške
- Kava kao gnojivo, logr za gnojidbu i kompost
- 3 najskuplje kave na svijetu
- Najjača kava na svijetu
- Kava s reishijem
- Piccolo kava ili Yetti s kofeinom
- Slikanje uz kavu
- Metode obrade kave, priča o zrnu kave
-
Priprema kave
- Priprema kave u francuskoj preši
- Priprema hladne kave
- Priprema kave u moka loncu
- Priprema kahve u dzezvi
- Priprema kave u vakuumskoj posudi
- Priprema filtrirane kave
- Espresso - kompletan priručnik
- Priprema kave u Aeropressu
- Priprema zelene kave s prženjem
- Priprema vijetnamske kave
- Kako puniti punjive kapsule kavom
- Espresso pića
- Priprema kave u Chemexu
- Ledena kava - recepti za 6 načina
- Kako ukloniti kamenac iz aparata za kavu
- Okusi kave
- 7 najčešćih grešaka pri pripremi kave
- Urnex Cafiza - upute za čišćenje aparata za kavu
- Priprema ravne bijele kave
- Priprema frapea od kave
- Priprema šaržnog kuhanja kave
- Priprema espresso tonika kave
- Priprema cappuccino kave
- Priprema caffe latte
- Priprema latte macchiato kave
- Priprema espresso macchiata
- Priprema kave ristretto
- Priprema espresso doppio kave
- Priprema americano kave
- Priprema lungo kave
- Priprema domaćeg cuppinga - degustacija kave
- Kako samljeti kavu bez mlina
- Priprema babyccino kave i za najmlađe
- Recept za latte s bundevom
- Priprema kave Cortado
-
Kako odabrati
-
Kava i zdravlje
-
Priprema čaja
-
Čaj i zdravlje
-
Članci o čaju
-
Filtrirana kava (drip)
Aparat za hladnu kavu Hario Mizudashi 1l
Hario Mizudashi aparat za kavu za pripremu ledene kave uz pomoć ekstrakcije hladne vode, tzv. cold brew. Volumen 1l .
Provjereno na jeftino.hr
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79€
Raznolik asortiman na zalihi
Pržena kava svakog tjedna
Jeste li ikada pomislili da voda kojom zalijevate kavu uopće ne mora biti vruća? Pokušajte kavu preliti hladnom vodom i ostavite ekstrakt kave u njoj nekoliko sati. Rezultat je zaista vrijedan toga!
Brza ekstrakcija u vrućoj vodi u ovom slučaju zamijenjena je sporom ekstrakcijom u hladnoj vodi . Zahvaljujući niskoj temperaturi vode , u dobiveni napitak prodire više okusa koji inače nemaju priliku doći do izražaja u kavi pripremljenoj na klasičan način. Dobiveni napitak imat će puno tijelo. Ekstrakcija hladnom vodom osigurava prodiranje manje kiseline, naprotiv, kava je slađa.
Aparat za kavu Hario Mizudashi savršen je pomoćnik za pripremu ovog takozvanog hladnog napitka . Priprema je više nego laka. Dovoljno je u njegov filter usuti srednje grubo mljevenu kavu (cca 5 g kave na 100 ml vode) i preliti hladnom vodom. Zatim stavite aparat za kavu u hladnjak na oko 8 sati . Rezultat će vam se stvarno svidjeti.
Nakon upotrebe filter samo isperite pod tekućom vodom. Aparat za kavu sadrži integrirani filter, tako da više ne morate kupovati dodatne filtere.
U kavu možete usuti kockice leda i poslužiti ledenu kavu pripremljenu na nekonvencionalan način koji će sve oduševiti :-)
Zapremina: 1l (8 šalica)
Materijal: staklo otporno na toplinu, plastika
Boja: smeđa
Recenzije (0)

Hario Mizudashi aparat za kavu za pripremu ledene kave uz pomoć ekstrakcije hladne vode, tzv. cold brew. Volumen 1l .