Kakao u zrnu Jordis 130g
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Your cart is empty
Što može biti ljepše od šalice tople čokolade nakon dugog, napornog dana? Ukusna mješavina za pripremu toplog napitka.
U 1 dcl mlijeka pomiješajte 4 žličice mješavine. Neprestano miješajući pjenjačom pustite da zavrije i miješajte dok se komadići čokolade potpuno ne otope i napitak zgusne. Možete zasladiti, ukrasiti šlagom, pjenom od mlijeka ili začiniti začinima (čili, cimet).
Sastojci:
Tamna čokolada (zrna kakaa 63%, šećer od trske), kakao prah (7%).
Može sadržavati tragove orašastih plodova i mlijeka.
Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25°C.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI:
Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100g
Energetska vrijednost: 515 kCal/ 2153kJ,
masti: 30g , od čega nas. meso kiseline: 18 g,
ugljikohidrati: 56g od čega šećeri: 34g ,
proteini: 10g,
sol: 0,03g
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Stovka je nešto najčišće što se može stvoriti u svijetu čokolade. Okus čini ništa drugo do kvaliteta zrna i vještina čokolaterije.
Stovka je nešto najčišće što se može stvoriti u svijetu čokolade. Okus čini ništa drugo do kvaliteta zrna i vještina čokolaterije.
Pržena zrna kakaovca uzgojena na Madagaskaru. Zrna su prelivena tamnom 67% čokoladom .
Pržena zrna kakaovca uzgojena na Madagaskaru. Zrna su prelivena tamnom 67% čokoladom .
Đumbir je odličan prijatelj s narančom , a potonja s čokoladom . Stvoren je trio okusa koji će vam dobro doći u svako doba godine. Za čokoladu su koristili zrna kakaovca s Jamajke, Grenade i Meksika. Kolijevka kakaovca jednostavno se spojila sa spontanošću Kariba i pikantnošću Azije.
Đumbir je odličan prijatelj s narančom , a potonja s čokoladom . Stvoren je trio okusa koji će vam dobro doći u svako doba godine. Za čokoladu su koristili zrna kakaovca s Jamajke, Grenade i Meksika. Kolijevka kakaovca jednostavno se spojila sa spontanošću Kariba i pikantnošću Azije.
Što može biti ljepše od šalice tople čokolade nakon dugog, napornog dana? Ukusna mješavina za pripremu toplog napitka.