
Your cart is empty
-
Kava
-
Naša Gourmet Kava
-
GourmetKava Specialty
-
Specialty Coffee
-
Punjive kapsule
-
Pretplata na kavu
-
Barista mliječne alternative
-
Kava bez kofeina
-
BeanSmith's
-
Dos Mundos
-
Očeva pržionica kave
-
Fiftybeans
-
Francin Roasters
-
Mamacoffee
-
The Naughty Dog
-
Nordbeans
-
Nespresso® kapsule
-
Dolce Gusto kapsule
-
Trung Nguyen
-
Zelena kava (nepržena)
-
- Mlinci
-
Alternativni preparati
-
Aparati za kavu
-
Dodaci
- Čokolada
- Čaj
- SNIŽENO
- Za tvrtke
- O kupnji
- Sve marke
-
O kavi
-
Članci o kavi
- Kakva je naša pržena kava?
- Svjetlost vs. tamno prženje kave
- Usporedba kave Arabica vs. Robusta kava
- Trung Nguyen kava, odlična vijetnamska kava
- Zelena kava - kava za mršavljenje i prevenciju
- Povijest kave
- Vrste biljaka kave i proizvodnja kave
- Fair trade kava
- BIO kava, organska kava
- Kako i gdje se uzgaja kava?
- Proizvodnja topive kave
- Kava od cibetke
- Kiselost kave, što je uzrokuje
- 17 zanimljivih činjenica o kavi koje niste znali
- Jezva i pripremanje turske kave
- Kava bez kofeina, proizvodnja i djelovanje
- Metode prženja kave
- Kako čuvati kavu i koje su najčešće pogreške
- Kava kao gnojivo, logr za gnojidbu i kompost
- 3 najskuplje kave na svijetu
- Najjača kava na svijetu
- Kava s reishijem
- Piccolo kava ili Yetti s kofeinom
- Slikanje uz kavu
- Metode obrade kave, priča o zrnu kave
-
Priprema kave
- Priprema kave u francuskoj preši
- Priprema hladne kave
- Priprema kave u moka loncu
- Priprema kahve u dzezvi
- Priprema kave u vakuumskoj posudi
- Priprema filtrirane kave
- Espresso - kompletan priručnik
- Priprema kave u Aeropressu
- Priprema zelene kave s prženjem
- Priprema vijetnamske kave
- Kako puniti punjive kapsule kavom
- Espresso pića
- Priprema kave u Chemexu
- Ledena kava - recepti za 6 načina
- Kako ukloniti kamenac iz aparata za kavu
- Okusi kave
- 7 najčešćih grešaka pri pripremi kave
- Urnex Cafiza - upute za čišćenje aparata za kavu
- Priprema ravne bijele kave
- Priprema frapea od kave
- Priprema šaržnog kuhanja kave
- Priprema espresso tonika kave
- Priprema cappuccino kave
- Priprema caffe latte
- Priprema latte macchiato kave
- Priprema espresso macchiata
- Priprema kave ristretto
- Priprema espresso doppio kave
- Priprema americano kave
- Priprema lungo kave
- Priprema domaćeg cuppinga - degustacija kave
- Kako samljeti kavu bez mlina
- Priprema babyccino kave i za najmlađe
-
Kako odabrati
-
Kava i zdravlje
-
Priprema čaja
-
Čaj i zdravlje
-
Članci o čaju
-
Latte od organske kurkume 100 g
Ekskluzivna mješavina za stvaranje ukusnog pića , poznatog kao Zlatno mlijeko, koje ne samo da grije i okrepljuje tijelo , već i miluje dušu."
Provjereno na jeftino.hr
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79€
Raznolik asortiman na zalihi
Pržena kava svakog tjedna
Smjesa pogodna za pripremu tzv. zlatnog mlijeka. Ayurvedski recept koji ima jaka antioksidativna i protuupalna svojstva te će vas ugrijati i parfimirati prostoriju u isto vrijeme.
Sjajna kombinacija đumbira i kurkume, pomalo gorkog i oporog okusa, okrepljuje, a cejlonski cimet, muškatni oraščić, kardamom i prstohvat papra daju aromu i začinske tonove.
Priprema je jednostavna. Jednu čajnu žličicu mješavine umiješajte u 250 ml vrućeg mlijeka ili biljnog napitka, pustite da prokuha nekoliko minuta. Zatim ulijte u šalicu. Po ukusu možete dodati žličicu meda ili drugog zaslađivača. Za veću nutritivnu vrijednost može se dodati žličica kokosovog ulja ili gheeja.
Težina : 100 g
Zemlja porijekla: primarna komponenta : Indija, proizvedeno i pakirano u Češkoj
Sastojci: kurkuma 51%, cejlonski cimet 16%, đumbir 16%, muškatni oraščić, kardamom, crni papar. Svi sastojci potječu iz kontroliranog organskog uzgoja.
Upozorenje za alergičare : Proizvod ne sadrži alergene niti njihove tragove.
Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Recenzije (0)

Ekskluzivna mješavina za stvaranje ukusnog pića , poznatog kao Zlatno mlijeko, koje ne samo da grije i okrepljuje tijelo , već i miluje dušu."