Kakao u zrnu Jordis 130g
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Your cart is empty
Đumbir je odličan prijatelj s narančom , a potonja s čokoladom . Stvoren je trio okusa koji će vam dobro doći u svako doba godine. Za čokoladu su koristili zrna kakaovca s Jamajke, Grenade i Meksika. Kolijevka kakaovca jednostavno se spojila sa spontanošću Kariba i pikantnošću Azije.
Sastojci: čokolada (zrna kakaovca, šećer od trske, kakao maslac).
Posip: kandirana naranča (10%), kandirani đumbir (10%).
Najmanji sadržaj kakaovca: 67%
Može sadržavati tragove lješnjaka, badema i mlijeka.
Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25°C.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI:
Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100g
Energetska vrijednost: 494 kCal/ 2065 kJ,
masti: 29g , od čega nas. meso kiseline: 48g,
ugljikohidrati: 54g od čega šećeri: 39g,
proteini: 5g ,
sol: 0,02g
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Što može biti ljepše od šalice tople čokolade nakon dugog, napornog dana? Ukusna mješavina za pripremu toplog napitka.
Što može biti ljepše od šalice tople čokolade nakon dugog, napornog dana? Ukusna mješavina za pripremu toplog napitka.
Stovka je nešto najčišće što se može stvoriti u svijetu čokolade. Okus čini ništa drugo do kvaliteta zrna i vještina čokolaterije.
Stovka je nešto najčišće što se može stvoriti u svijetu čokolade. Okus čini ništa drugo do kvaliteta zrna i vještina čokolaterije.
Pržena zrna kakaovca uzgojena na Madagaskaru. Zrna su prelivena tamnom 67% čokoladom .
Pržena zrna kakaovca uzgojena na Madagaskaru. Zrna su prelivena tamnom 67% čokoladom .
Đumbir je odličan prijatelj s narančom , a potonja s čokoladom . Stvoren je trio okusa koji će vam dobro doći u svako doba godine. Za čokoladu su koristili zrna kakaovca s Jamajke, Grenade i Meksika. Kolijevka kakaovca jednostavno se spojila sa spontanošću Kariba i pikantnošću Azije.