Filter od
Proizvođači
Cijena
Filter

Pjenilice za mlijeko

Ne možete zamisliti svoju kavu bez guste kremaste mliječne pjene ? Nabavite jednostavnu ručnu pjenilicu za mlijeko s kojom možete pripremiti prekrasnu pjenu u minuti kod kuće. U našem asortimanu pronaći ćete ručne pjenilice za mlijeko (mješalice) marki Bialetti , GAT ili Excellent Houseware . Prednost je što ih možete staviti direktno na izvor topline i u njima zagrijati mlijeko prije mućenja. Ako, pak, želite pripremiti gustu pjenu od hladnog mlijeka, ništa vam to neće učiniti bolje od Hario shakera za hladno mlijeko . Uz njegovu pomoć možete dočarati fantastičnu pjenu za kavu ili druga mliječna jela.

Više o proizvodima u ovom odjeljku.

Bialetti Tuttocrema pjenilica za mlijeko 166 ml

Stvorite prekrasno gustu baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenjači za mlijeko talijanskog brenda Bialetti . Zapremina za 166 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Na skladištu
Cijena 26,59 €

Stvorite prekrasno gustu baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenjači za mlijeko talijanskog brenda Bialetti . Zapremina za 166 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Bialetti Tuttocrema pjenilica za mlijeko 330ml

Stvorite prekrasno gustu baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenjači za mlijeko talijanskog brenda Bialetti . Zapremina za 330 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Na skladištu
Cijena 29,49 €

Stvorite prekrasno gustu baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenjači za mlijeko talijanskog brenda Bialetti . Zapremina za 330 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Električna pjenilica za mlijeko Bialetti MK01

Savršen cappuccino kod kuće ? Nema problema. Električna pjenilica Bialetti pripremit će vam ukusnu i kremastu pjenu.

Na skladištu
Cijena 67,19 €

Savršen cappuccino kod kuće ? Nema problema. Električna pjenilica Bialetti pripremit će vam ukusnu i kremastu pjenu.

Kaffia Frother 400ml

Stvorite prekrasno gustu, baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući Kaffia Frother dodatku za pjenjenje mlijeka . Zapremina 400ml.

Cijena 16,89 €

Stvorite prekrasno gustu, baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući Kaffia Frother dodatku za pjenjenje mlijeka . Zapremina 400ml.

Kaffia pjenjača za mlijeko

Kompaktna ručna pjenilica za mlijeko.

Cijena 4,59 €

Kompaktna ručna pjenilica za mlijeko.

Pjenilica za mlijeko Piardi Creamer 166 ml

Stvorite prekrasno gustu, baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenilici za mlijeko talijanske marke Piardi . Zapremina za 166 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Cijena 24,89 €

Stvorite prekrasno gustu, baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenilici za mlijeko talijanske marke Piardi . Zapremina za 166 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Shaker za mlijeko Hario LS-70-0W

Hario LS-70-OW shaker za hladno mlijeko za jednostavnu pripremu fantastične mliječne pjene za ledenu kavu ili mliječne napitke.

Cijena 18,09 €

Hario LS-70-OW shaker za hladno mlijeko za jednostavnu pripremu fantastične mliječne pjene za ledenu kavu ili mliječne napitke.

Pjenilica za mlijeko Piardi Creamer 330ml

Stvorite prekrasno gustu, baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenilici za mlijeko talijanske marke Piardi . Zapremina za 330 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Cijena 27,89 €

Stvorite prekrasno gustu, baršunastu mliječnu pjenu za domaći cappuccino ili caffé latte zahvaljujući pjenilici za mlijeko talijanske marke Piardi . Zapremina za 330 ml mlijeka (posuda je 3 puta veća).

Kava se s mliječnom pjenom slaže jednako kao što crno vino ide uz kvalitetni sir. Možete zamisliti jedno bez drugog, ali zajedno stvaraju simfoniju okusa. Stoga nije čudo što ljubitelji kave trebaju za nesmetano uživanje u savršenom napitku ne samo kvalitetna zrna kave, snažan mlinc i pravu pomagala za pripremu kave, već često i spretnog pomoćnika koji mlijeko pretvara u gustu, svilenkastu pjenu. Takvu, koja će završiti pripremu kave kao što nevjesta stavlja bijeli veo prije odlaska pred oltar.

Kava obložena pjenom

Bez obzira na to jeste li u fan klubu cappuccina ili café latté, bez tučenog mlijeka jednostavno ne možete. I svoju omiljenu kavu sigurno želite uživati i u kućnom okruženju. Stoga je najviše vrijeme da potražite odgovarajući pjenilac za mlijeko. Iz vlastitog iskustva znamo da kvalitetni ručni pjenilici mlijeka obavljaju izvrstan posao. Tko preferira pjenu od zagrijanog mlijeka, trebao bi birati između marki Bialetti i G.A.T.

Njihovi pjenilici služe kao posuda u kojoj mlijeko zagrijavate prije pjenjenja. S druge strane, shaker marke Hario pobrinut će se za izvrsnu pjenu od hladnog mlijeka.

Postoje različite vrste pjenilica za mlijeko, od ručnih do električnih.

  1. Ručni pjenilici mlijeka: Ovi uređaji obično zahtijevaju fizičke pokrete ruku ili pritiskanje poluge za stvaranje pjene. Jednostavni su za korištenje i ne zahtijevaju električnu energiju, ali mogu zahtijevati više truda i vremena.

  2. Električni pjenilici mlijeka: Ovi uređaji su automatizirani i često nude više funkcija, poput podešavanja temperature ili različitih stupnjeva gustoće pjene. Brži su i udobniji, ali mogu biti skuplji i zahtijevaju električnu utičnicu.

  3. Pjenilici integrirani u aparate za kavu: Neki aparati za kavu imaju ugrađene pjenilice za mlijeko, što je vrlo praktično za pripremu kavnih napitaka kod kuće.

Prilikom odabira pjenilice za mlijeko važni su njezin kapacitet, brzina pjenjenja, jednostavnost čišćenja i ukupna kvaliteta pjene. Neki modeli također omogućuju upotrebu alternativnih vrsta mlijeka, poput sojinog, bademovog ili zobenog mlijeka.

Temperatura mlijeka je važna

A ako želite proces izrade mliječne pjene shvatiti zaista profesionalno, opremite se i termometrom za mlijeko (bilo analogni ili digitalni). Kontrola temperature tučenog mlijeka je zaista važna. Stručnjaci dobro znaju da mlijeko treba zagrijavati na temperaturu od 60-65 °C. Na 45 °C pjena je već prilično stabilna (zbog otapanja mliječnih masti), ali tek temperatura od 65 °C osigurava maksimalnu stabilnost pjene (pri uporabi punomasnog mlijeka).

Osnovna pravila pravilnog (ručnog) pjenjenja:

  1. Zagrijte mlijeko na optimalnu temperaturu 60-65 °C.

  2. Ponovljenim pritiskanjem klipa mlijeko će se zgusnuti i stvoriti baršunastu pjenu.

  3. Kada pustite gotovu pjenu da odstoji minutu prije nego je ulijete u kavu, povećat ćete njezinu stabilnost i rezultat će biti još bolji.

Što ako ne slijedite pravila?

Ako mlijeko ne zagrijete na dovoljnu temperaturu, pjena će vam "pasti".

S druge strane, pretjerano toplo mlijeko će izgubiti svoju prvotnu gustoću, pjena će se razrijediti i negativno utjecati na okus kave.

Uđite s nama u tajne pjenjenja mlijeka i svakodnevno si priuštite male radosti uz izvrsnu kavu s velikom pjenom.

Zašto kupovati pjenilice mlijeka za pripremu kave kod nas?

  • Ručni pjenilac koji je na skladištu možemo dostaviti već drugi dan od narudžbe!
  • Imamo široku ponudu proizvoda za pripremu kave i čaja, kao i kvalitetnu kavu.
  • Trebate savjet? Naša korisnička podrška je tu za vas.