Roast Different
Treće izdanje četvrtog izdanja časopisa Roast Different donosi inspirativne priče, nove perspektive o kulturi kave i teme koje pokreću svijet fine kave.
U novom djelu čitat ćete, na primjer, o:
- str. 04 - "Pa, bit će stupanj toplije, o moj Bože"
- str. 06 - Koliko košta mlijeko? Mliječne krave plaćaju kvalitetom i dugovječnošću
- str. 07 - Kako ostati pozitivan čak i u svijetu koji nije uvijek pravedan
- str. 10 - Kako odabir metode obrade kave utječe na održivost
- i mnogi drugi savjeti o kafićima i zanimljivim osobama iz svijeta kave.
Članci su napisani na češkom i slovačkom jeziku .
Pribor
Rasprodano
Roast Different časopis i knjige o kavi
Petra Davies Veselá proširila je i ažurirala svoju prvu uspješnu Knjigu o kavi . Zapisala je mnoga nova znanja i uzima u obzir svoja nova iskustva i veliki procvat kulture kave. Knjiga je namijenjena i onima koji imaju svoj prvi Coffee Book - sadrži potpuno nove fotografije i puno novih informacija.
Na skladištu
GourmetKava Specialty
4 Reviews
Prerada meda daje kavi specifičnu slatkoću , što nije baš uobičajeno u Kolumbiji. Izuzetna kava koju vrijedi kušati. Okus: crveni ribiz - bobičasto voće - pita od jabuka
Na skladištu
Roast Different časopis i knjige o kavi
U svojoj knjizi Kako napraviti najbolju kavu kod kuće, stručnjak za kavu James Hoffmann pokazuje vam sve što trebate znati da napravite odličnu kavu kod kuće.
Možda će Vam se i ovo svidjeti