Priručnik profesionalnog bariste - Scott Rao
Poznata knjiga koju ne bi smio propustiti niti jedan barista, vlasnik kafića ili strastveni neprofesionalac. Stručni vodič za pripremu kave i čaja američke legende Scotta Raoa .
Na 100 stranica Scott opisuje praktične, točne i više desetljeća iskustvom provjerene informacije o pripremi kave u komercijalnim i kućnim okruženjima . Autor se bavi espressom, filtriranom kavom, ali i problematikom mljevenja i vode . Ova knjiga je obavezna za svakoga tko se ozbiljno bavi kuhanjem kave.
Prije dvadeset dvije godine, kada je Scott Rao počeo s poslom, pročitao je svaku knjigu o kavi koju je mogao pronaći, ali još uvijek nije imao osjećaj da je naučio kuhati izvrsnu šalicu kave. Cijelo vrijeme tražio je jednu praktičnu, ozbiljnu knjigu u kojoj će pročitati sve relevantne i važne informacije za pripremu ukusne šalice. Još ga nije pronašao, pa ga je odlučio sam pokušati napisati.
Autor: Scott Rao
Godina izlaska: 2018
Uvez: čvrst
Broj stranica: 98
ISBN: 978-1-4675-0371-6
EAN: 9781467503716
EAN: 9781467503716
Možda će Vam se i ovo svidjeti
LB PLACEHOLDER