Nestašni pas Jednorog 11 200g
Nestašni pas Jednorog 11 200g

Nestašni pas Jednorog 11 200g

Rasprodano
15,90 €
s PDV-om

Unicorn Blend #11 je svježa i razigrana kava s okusima citrusa, crnog čaja i gumenih medvjedića . Nježna cvjetna aroma i lagano tijelo upotpunjuju sočnu i čistu šalicu.

Želite li samljeti kavu?
Nema na skladištu

Pribor

detail_vyhody_heureka.png Provjereno na jeftino.hr detail_vyhody_doprava_zdarma.png Besplatna dostava za narudžbe iznad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Raznolik asortiman na zalihi detail_vyhody_cerstve_prazena.png Pržena kava svakog tjedna
Preporučena priprema
filtar
Metoda obrade
opran (washed)
Metoda obrade
Anaerobni
Kiselost
srednji
Stupanj pečenja
svjetlo
Kafić
100% Arabica
 

Miješana kava: MIX Etiopija i Kolumbija

Obrada: MIX

Sorta : Gesha, Heirloom

Nadmorska visina : MIX

Preporučena priprema: Filter

Kolumbija - Wilder Lazo / Gesha

Wilder Lazo se počeo baviti kavom 2017. godine kada je došao pomoći ocu na obiteljsku farmu El Diviso u planinskoj regiji San Adolfo, Huila . Zahvaljujući svom znanju genetike i velikoj strasti za učenjem, brzo je pokrenuo ambiciozan projekt – danas farma uzgaja više od 12 sorti odabrane kave, pažljivo odabranih iz različitih krajeva svijeta. Kava ovdje raste u čistom planinskom okruženju, u bogatom tlu i pod nadzorom inovativnih procesa. Jedan od njih je anaerobna fermentacija s listovima limunske trave, koja kavi daje prepoznatljiv citrusni i cvjetni karakter. Dobivena šalica je svježa, blago kisela i prekrasno slatka – pravi doživljaj za ljubitelje odabrane kave.

Kolumbija – Aristobulo Rayo / Gesha

Regija Tolima jedna je od najvažnijih regija kave u Kolumbiji – karakterizira je plodno vulkansko tlo , velika nadmorska visina i snažna poljoprivredna tradicija. Kava ovdje raste u uvjetima idealnim za razvoj složenih i elegantnih okusa. Iza ovog posebnog geshe stoji Aristobulo Rayo , poljoprivrednik koji vjeruje u preciznu obradu i inovacije. Njegova oprana kava odražava i iznimnu kvalitetu zrna i snažan odnos između poljoprivrednika i stanice za preradu. Zrna se obrađuju klasičnom metodom pranja – nakon što se oljušte, fermentiraju 24 sata u betonskim spremnicima, zatim se temeljito peru i suše 3-6 tjedana na povišenim afričkim sobnim temperaturama. kreveta. Ovaj proces naglašava čistoću okusa, nježne tonove čaja i suptilno tijelo tipično za vrhunsku gešu s velikih nadmorskih visina.

Etiopija – Suke Quto

Kava Suke Quto zamisao je Tesfayea Bekelea, vizionara i osnivača istoimene stanice za pranje u etiopskoj regiji Guji . Mjesto koje je prije bilo poznato više po stočarstvu pretvorio je u regiju kave svjetske klase. Surađuje s više od 170 poljoprivrednika i koristi njihove trešnje za stvaranje jedinstvenih serija odabrane kave. Stanica se nalazi na nadmorskoj visini do 2100 m , što doprinosi složenom, svježem i voćnom okusu kave. Obrada se provodi metodom pranja, koja osigurava maksimalnu čistoću i jasnoću okusa. Nakon fermentacije i temeljitog pranja, kava se suši na podignutim afričkim gredicama. Rezultat je elegantan profil sa suptilnim voćnim i citrusnim notama , tipičnim za vrhunske etiopske kave.

EAN: 3082

Možda će Vam se i ovo svidjeti

LB PLACEHOLDER