Čokolada Francois Pralus Madagascar 100%
100% čokolada napravljena od zrna kakaovca aromatične sorte Criollo uzgojene na Madagaskaru. Dobitnik srebrne medalje na Akademiji čokolade u Londonu 2009.
Preporučamo da čokoladu Francois Pralus Madagascar pustite da se vrlo sporo topi na vašem jeziku - možda ćete se iznenaditi kada otkrijete slatke voćne note u ovoj 100% čokoladi koja ne sadrži ni zrno šećera .
Osvojene nagrade na međunarodnim natjecanjima:
brončana medalja, International Chocolate Awards, 2014., kategorija "High Percentage Dark Plain/Origin Bars"
srebrna medalja, Academy of Chocolate, London, 2009., kategorija "Best Dark Organic Chocolate Bar"
Sastojci: kakao, čisti kakao maslac, sojin lecitin (bez GMO - bez genetski modificiranih organizama). Može sadržavati tragove orašastih plodova i mlijeka.
Izuzetna kvaliteta sirovina: Francois Pralus voli putovati i osobno odabire zrna kakaovca od uzgajivača. Za izradu čokolade koristi samo čisti kakao maslac bez primjesa biljnih masti, a umjesto šećerne repe koristi šećer od trske. Nikada ne koristi vaniliju, vanilin ili umjetne arome. Svi proizvodi su 100% bez prisutnosti genetski modificiranih organizama.
Težina i veličina: 100 g, 160×82×10 mm
Nutritivne vrijednosti:
Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100 g
Energetska vrijednost: 2364 kj / 571 kcal
Masti: 44 g , od čega zasićene masne kiseline: 28 g
Ugljikohidrati: 24 g , od čega šećeri: 2 g
Bjelančevine: 12 g , sol: 0,01 g
EAN: 3760085328037
Možda će Vam se i ovo svidjeti
LB PLACEHOLDER