Set za degustaciju Francois Pralus - Oko svijeta, 500g

41,59 €
s PDV-om

Set za kušanje jednoregionalnih 75% čokolada Francois Pralus iz različitih regija svijeta.

179,80 CZK / 100 g

Na skladištu 2 komada , dostava do vas
Količina

Provjereno na jeftino.hr

Besplatna dostava za narudžbe iznad 79€

Raznolik asortiman na zalihi

 

Pržena kava svakog tjedna

Krenite na čokoladno putovanje oko svijeta . Set za degustaciju sadrži 10 vrsta čokolada single-origin 75% Francois Pralus. U ovom setu za kušanje uživat ćete u razlikama između pojedinih vrsta zrna kakaovca (Criollo, Trinitario i Forastero) i usporediti okuse čokolada iz različitih regija svijeta.

Ovaj set je osvojio i međunarodnu nagradu: brončana medalja, Academy of Chocolate, London, 2011., kategorija "Ambalaže - Pločice"

Kojim se okusima možete veseliti?

  • Papua Trinitario: blago kiselkasta čokolada bogata voćnim notama.
  • Indonesia Criollo: čokolada bogata voćnim notama s rijetkom uravnoteženom kombinacijom gorčine, slatkoće i kiselosti. Zanimljive note nezrelih pinjola i lagano zagorene karamele.
  • Sao Tomé Forastero: čokolada vrlo punog, robusnog okusa. Bogat tonovima tropskog voća.
  • Trinidad Trinitario: ugodno uravnotežena čokolada s raznolikim spektrom nota okusa - na primjer, zeleno voće i jabuke.
  • Vénezuela Trinitario: robusna čokolada jake kiseline.
  • Tanzania Forastero: čokolada s izrazitom zemljastom gorčinom.
  • Ghana Forastero: čokolada s bogatim notama tropskog voća.
  • Madagascar Criollo: vrlo fina čokolada s voćnim notama maline i crvenog grožđa.
  • Colombie Trinitario: čokolada s raznim okusima. Dimne note duhana izmjenjuju se sa slatkim notama tropskog voća, grožđa i orašastih plodova. Dug, lagano karamel završetak s finom kiselinom.
  • Equateur Arriba: čokolada ugodne pune gorčine s suptilnim voćnim prizvukom i izraženom masnoćom kakao maslaca.

Tijekom kušanja preporučamo otvoriti atlas svijeta i prstom po karti putovati do mjesta porijekla upravo kušanog proizvoda čokolade. :)

Izuzetna kvaliteta sirovina: Francois Pralus voli putovati i osobno odabire zrna kakaovca od uzgajivača. Za izradu čokolade koristi samo čisti kakao maslac bez primjesa biljnih masti, a umjesto šećerne repe koristi šećer od trske. Nikada ne koristi vanilin ili umjetne arome. Svi proizvodi su 100% bez prisutnosti genetski modificiranih organizama.

Težina: 500 g

Sadržaj kakao mase: 75

Okus čokolade: bez okusa

Vrste čokolade: gorka (crna)

Informacije o zdravlju i prehrani: bez alkohola, bez glutena, bez soje, pogodno za vegane/vegetarijance

Podrijetlo graha: Ekvador, Kolumbija, Trinidad, Venezuela, Gana, Madagaskar, otok São Tomé, Tanzanija, Indonezija, Papua Nova Gvineja

Raznolikost graha: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba

Nutritivne vrijednosti:

Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100 g
Energetska vrijednost: 2427 kj / 585 kcal
Masti: 44 g , od čega zasićene masne kiseline: 28 g
Ugljikohidrati: 33 g , od čega šećeri: 26 g
Bjelančevine: 9,4 g , sol: 0,01 g

Francois Pralus
1972 3760085320215
2 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti

Recenzije (0)