Set za degustaciju Mini Reglette Francois Pralus 20 kom

16,69 €
s PDV-om

Set za kušanje od 20 mini čokolada iz jedne regije s 10 različitih plantaža odvest će vas na čokoladno putovanje oko svijeta i osvojiti svojim neočekivanim i novim okusima.

Na skladištu > 5 komada , dostava do vas
Količina

Provjereno na jeftino.hr

Besplatna dostava za narudžbe iznad 79€

Raznolik asortiman na zalihi

 

Pržena kava svakog tjedna

Set za degustaciju sadrži 10 vrsta 75% čokolade . Upoznat ćete čokolade iz sljedećih regija: Papua (Papua - Nova Gvineja), Indonezija, Sao Tomé (otok São Tomé), Trinidad, Venezuela, Tanzanija, Gana, Madagaskar (Madagaskar), Colombie (Kolumbija) i Ekvator ( Ekvador).

U ovom setu za kušanje uživat ćete u razlikama između pojedinih vrsta zrna kakaovca (Criollo, Trinitario i Forastero) i usporediti okuse čokolada iz različitih regija .

Napomene za kušanje čokolade:

  • Papua Trinitario: blago kiselkasta čokolada bogata voćnim notama.
  • Indonesia Criollo: čokolada bogata voćnim notama s rijetkom uravnoteženom kombinacijom gorčine, slatkoće i kiselosti. Zanimljive note nezrelih pinjola i lagano zagorene karamele.
  • Sao Tomé Forastero: čokolada vrlo punog, robusnog okusa. Bogata notama tropskog voća.
  • Trinidad Trinitario: ugodno uravnotežena čokolada s raznolikim spektrom nota okusa - na primjer, zeleno voće i jabuke.
  • Vénezuela Trinitario: robusna čokolada jake kiseline.
  • Tanzania Forastero: čokolada s izrazitom zemljastom gorčinom.
  • Ghana Forastero Bio: čokolada s bogatim notama tropskog voća.
  • Madagascar Criollo Bio: vrlo fina čokolada s voćnim notama maline i crvenog grožđa.
  • Colombie Trinitario: čokolada s raznim okusima. Dimne note duhana izmjenjuju se sa slatkim notama tropskog voća, grožđa i orašastih plodova. Dug, lagano karamel završetak s finom kiselinom.
  • Equateur Arriba Bio: čokolada ugodne pune gorčine s suptilnim voćnim prizvukom i izraženom masnoćom kakao maslaca.

Tijekom degustacije preporučamo otvaranje atlasa svijeta i bocu omiljenog vina . Kao što vidite, možete putovati vrlo udobno i slatko :-).

Sastojci: zrna kakaovca (min. 75%), šećer, čisti kakao maslac, suncokretov lecitin (bez GMO - bez genetski modificiranih organizama). Može sadržavati tragove orašastih plodova, jaja, glutena i mlijeka.

Iznimna kvaliteta sirovina : Francois Pralus voli putovati i osobno odabire zrna kakaovca od uzgajivača. Za izradu čokolade koristi samo čisti kakao maslac bez primjesa biljnih masti, a umjesto šećerne repe šećer od šećerne trske. Nikada ne koristi vanilin ili umjetne arome. Svi proizvodi su 100% bez prisutnosti genetski modificiranih organizama.

Težina : 0,1 kg
Sadržaj kakao mase : 75
Okus čokolade : bez okusa
Vrste čokolade : gorka (crna)
Informacije o zdravlju i prehrani : Bez tragova glutena, Bez tragova soje, Bez alkohola, Prikladno za vegane, Prikladno za vegetarijance
Podrijetlo zrna kakaovca : === AMERIKA ===, Ekvador, Kolumbija, Trinidad, Venezuela, === AFRIKA ===, Gana, Madagaskar, otok São Tomé, Tanzanija, === AZIJA ===, Indonezija, Papua - Nova Gvineja
Raznolikost zrna kakaovca : Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba
Težina: 100 g

Tvornica čokolade obitelji Francois Pralus proizvodi izuzetnu čokoladu od 1955. godine. Nalazi se u gradu Roanne u Francuskoj.

Nutritivne vrijednosti:

Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100 g
Energetska vrijednost: 2427 kj / 585 kcal
Masti: 44 g , od čega zasićene masne kiseline: 28 g
Ugljikohidrati: 33 g , od čega šećeri: 26 g
Bjelančevine: 9,4 g , Sol: 0,01g

Francois Pralus
2113 3760085329058
6 Artikli

Recenzije (0)