Čokolada Francois Pralus Madagascar Criollo 75%
75% plantažna čokolada od rijetkih Criollo zrna kakaovca uzgojenih na Madagaskaru. Fina , aromatična čokolada s voćnim , cvjetnim notama i svježom minty kiselinom u završnici.
Francoisu Pralusu toliko se svidio madagaskarski kakao da je podigao vlastitu plantažu kakaovca na otoku Nosy Be u sjevernom Madagaskaru.
Iznimna kvaliteta sastojaka: Francois Pralus voli putovati i osobno bira zrna kakaovca od uzgajivača. Za izradu čokolade koristi se samo čisti kakao maslac bez ikakvih biljnih masti, a umjesto šećerne repe šećer od trske. Nikada ne koristi vaniliju, vanilin ili umjetne arome. Svi proizvodi su 100% bez genetski modificiranih organizama.
Težina i veličina: 100g, 160×82×10mm
Zemlja porijekla zrna kakaovca: Madagaskar
Sastojci : zrna kakaovca (min. 75%), šećer, čisti kakao maslac, emulgator: suncokretov lecitin. Može sadržavati tragove lješnjaka, badema i mlijeka.
Nutritivne vrijednosti:
Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100 g
Energetska vrijednost: 2427kj / 585kcal
Masti: 44 g , od toga zasićene masne kiseline: 28 g
Ugljikohidrati: 33g , od čega šećeri: 26g
Bjelančevine: 9,4g, Sol: 0,01g
EAN: 3760085328075
Možda će Vam se i ovo svidjeti
LB PLACEHOLDER