
Gourmet Kava
već 11 godina povezujemo ljubitelje kave ❤️
0
0 €
Your cart is empty
-
Kava
-
Naša Gourmet Kava
-
GourmetKava Specialty
-
Specialty Coffee
-
Punjive kapsule
-
Pretplata na kavu
-
Barista mliječne alternative
-
Kava bez kofeina
-
BeanSmith's
-
Dos Mundos
-
Očeva pržionica kave
-
Fiftybeans
-
Francin Roasters
-
Mamacoffee
-
The Naughty Dog
-
Nordbeans
-
Nespresso® kapsule
-
Dolce Gusto kapsule
-
Trung Nguyen
-
Zelena kava (nepržena)
-
- Mlinci
-
Alternativni preparati
-
Aparati za kavu
-
Dodaci
- Čokolada
- Čaj
- SNIŽENO
- Za tvrtke
- O kupnji
- Sve marke
-
O kavi
-
Članci o kavi
- Kakva je naša pržena kava?
- Svjetlost vs. tamno prženje kave
- Usporedba kave Arabica vs. Robusta kava
- Trung Nguyen kava, odlična vijetnamska kava
- Zelena kava - kava za mršavljenje i prevenciju
- Povijest kave
- Vrste biljaka kave i proizvodnja kave
- Fair trade kava
- BIO kava, organska kava
- Kako i gdje se uzgaja kava?
- Proizvodnja topive kave
- Kava od cibetke
- Kiselost kave, što je uzrokuje
- 17 zanimljivih činjenica o kavi koje niste znali
- Jezva i pripremanje turske kave
- Kava bez kofeina, proizvodnja i djelovanje
- Metode prženja kave
- Kako čuvati kavu i koje su najčešće pogreške
- Kava kao gnojivo, logr za gnojidbu i kompost
- 3 najskuplje kave na svijetu
- Najjača kava na svijetu
- Kava s reishijem
- Piccolo kava ili Yetti s kofeinom
- Slikanje uz kavu
- Metode obrade kave, priča o zrnu kave
-
Priprema kave
- Priprema kave u francuskoj preši
- Priprema hladne kave
- Priprema kave u moka loncu
- Priprema kahve u dzezvi
- Priprema kave u vakuumskoj posudi
- Priprema filtrirane kave
- Espresso - kompletan priručnik
- Priprema kave u Aeropressu
- Priprema zelene kave s prženjem
- Priprema vijetnamske kave
- Kako puniti punjive kapsule kavom
- Espresso pića
- Priprema kave u Chemexu
- Ledena kava - recepti za 6 načina
- Kako ukloniti kamenac iz aparata za kavu
- Okusi kave
- 7 najčešćih grešaka pri pripremi kave
- Urnex Cafiza - upute za čišćenje aparata za kavu
- Priprema ravne bijele kave
- Priprema frapea od kave
- Priprema šaržnog kuhanja kave
- Priprema espresso tonika kave
- Priprema cappuccino kave
- Priprema caffe latte
- Priprema latte macchiato kave
- Priprema espresso macchiata
- Priprema kave ristretto
- Priprema espresso doppio kave
- Priprema americano kave
- Priprema lungo kave
- Priprema domaćeg cuppinga - degustacija kave
- Kako samljeti kavu bez mlina
- Priprema babyccino kave i za najmlađe
- Recept za latte s bundevom
- Priprema kave Cortado
-
Kako odabrati
-
Kava i zdravlje
-
Priprema čaja
-
Čaj i zdravlje
-
Članci o čaju
-
Moj račun
Zatvori izbornik
Bijeli čaj Srebrne iglice Kenija 50g
Želim primiti e-poruku kada bude na zalihi
Uspješno ste se pretplatili na ovaj proizvod
Ocjenjivanje:
Budite prvi koji će napisati recenziju!
15,19 €
s PDV-om
Ručno je izrađen iz najboljeg vrta u Keniji. Nježno slatkog okusa s aromom badema i tropskog voća s ugodnim i dugim retrookusom. Pravi dragulj.
Provjereno na jeftino.hr
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79€
Raznolik asortiman na zalihi
Pržena kava svakog tjedna
Jedinstveni bijeli čaj sastavljen samo od vrhova s prvim zatvorenim listićem. Svaki list je gusto perast. Listovi kuhani na pari imaju više citrusnu i biljnu aromu. Sam kiseli krastavac je vrlo blag i sladak. Čaj je prava poslastica za svakog poznavatelja čaja.
Okus: pun, sladak, badem, dugotrajan voćni afterokus
Podrijetlo: područje oko Mt. Kenija, Kenija
Težina: 50 grama
Priprema čaja: Na svakome od vas je da odaberete svoju duljinu namakanja (ekstrakcije) kako bi vam čaj bio ukusan. Preporučujemo pripremu čajeva od cca 5g za višekratne infuzije (6-8) u manjoj količini od 100-200ml s kraćim vremenom ekstrakcije, kada možete započeti s npr. 20s-40s i završiti u roku od nekoliko minuta. Možete odabrati temperaturu vode oko 80C za prvo izlijevanje, 90C za drugo, te postupno do 100C. Pazite da čaj ne bude gorak = prekipeti.
Čaj se može pripremiti i za 1 otjecanje u kuhalu, npr. 0,5 l, 5-7 g, 100°C, 5-8 min. Ipak, malo je šteta s ovim čajem, jer ćete propustiti čaroliju jer se okusi postupno mijenjaju i čaj cvjeta.
Recenzije (0)

Ručno je izrađen iz najboljeg vrta u Keniji. Nježno slatkog okusa s aromom badema i tropskog voća s ugodnim i dugim retrookusom. Pravi dragulj.