
Your cart is empty
-
Kava
-
Naša Gourmet Kava
-
GourmetKava Specialty
-
Specialty Coffee
-
Punjive kapsule
-
Pretplata na kavu
-
Barista mliječne alternative
-
Kava bez kofeina
-
BeanSmith's
-
Dos Mundos
-
Očeva pržionica kave
-
Fiftybeans
-
Francin Roasters
-
Mamacoffee
-
The Naughty Dog
-
Nordbeans
-
Nespresso® kapsule
-
Dolce Gusto kapsule
-
Trung Nguyen
-
Zelena kava (nepržena)
-
- Mlinci
-
Alternativni preparati
-
Aparati za kavu
-
Dodaci
- Čokolada
- Čaj
- SNIŽENO
- Za tvrtke
- O kupnji
- Sve marke
-
O kavi
-
Članci o kavi
- Kakva je naša pržena kava?
- Svjetlost vs. tamno prženje kave
- Usporedba kave Arabica vs. Robusta kava
- Trung Nguyen kava, odlična vijetnamska kava
- Zelena kava - kava za mršavljenje i prevenciju
- Povijest kave
- Vrste biljaka kave i proizvodnja kave
- Fair trade kava
- BIO kava, organska kava
- Kako i gdje se uzgaja kava?
- Proizvodnja topive kave
- Kava od cibetke
- Kiselost kave, što je uzrokuje
- 17 zanimljivih činjenica o kavi koje niste znali
- Jezva i pripremanje turske kave
- Kava bez kofeina, proizvodnja i djelovanje
- Metode prženja kave
- Kako čuvati kavu i koje su najčešće pogreške
- Kava kao gnojivo, logr za gnojidbu i kompost
- 3 najskuplje kave na svijetu
- Najjača kava na svijetu
- Kava s reishijem
- Piccolo kava ili Yetti s kofeinom
- Slikanje uz kavu
- Metode obrade kave, priča o zrnu kave
-
Priprema kave
- Priprema kave u francuskoj preši
- Priprema hladne kave
- Priprema kave u moka loncu
- Priprema kahve u dzezvi
- Priprema kave u vakuumskoj posudi
- Priprema filtrirane kave
- Espresso - kompletan priručnik
- Priprema kave u Aeropressu
- Priprema zelene kave s prženjem
- Priprema vijetnamske kave
- Kako puniti punjive kapsule kavom
- Espresso pića
- Priprema kave u Chemexu
- Ledena kava - recepti za 6 načina
- Kako ukloniti kamenac iz aparata za kavu
- Okusi kave
- 7 najčešćih grešaka pri pripremi kave
- Urnex Cafiza - upute za čišćenje aparata za kavu
- Priprema ravne bijele kave
- Priprema frapea od kave
- Priprema šaržnog kuhanja kave
- Priprema espresso tonika kave
- Priprema cappuccino kave
- Priprema caffe latte
- Priprema latte macchiato kave
- Priprema espresso macchiata
- Priprema kave ristretto
- Priprema espresso doppio kave
- Priprema americano kave
- Priprema lungo kave
- Priprema domaćeg cuppinga - degustacija kave
- Kako samljeti kavu bez mlina
- Priprema babyccino kave i za najmlađe
- Recept za latte s bundevom
- Priprema kave Cortado
-
Kako odabrati
-
Kava i zdravlje
-
Priprema čaja
-
Čaj i zdravlje
-
Članci o čaju
-
Kava
-
- Naša Gourmet Kava
- GourmetKava Specialty
- Specialty Coffee
- Punjive kapsule
- Pretplata na kavu
- Barista mliječne alternative
- Kava bez kofeina
- BeanSmith's
- Dos Mundos
- Očeva pržionica kave
- Fiftybeans
- Francin Roasters
- Mamacoffee
- The Naughty Dog
- Nordbeans
- Nespresso® kapsule
- Dolce Gusto kapsule
- Trung Nguyen
- Zelena kava (nepržena)
Organska kava u prahu - Finoća ječma 100 g
Mješavina ječma i cikorije služi kao zamjena za kavu. Lako topiv i bez kofeina.
Provjereno na jeftino.hr
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79€
Raznolik asortiman na zalihi
Pržena kava svakog tjedna
Fina sladna mješavina ječma i korijena cikorije služi kao zamjena za klasičnu kavu. Smjesa je jako fina i lako topiva. Osim toga, ne sadrži kofein , pa možete uživati u šalici neposredno prije odlaska na spavanje.
Postupak pripreme:
Ulijte dvije žličice mješavine u šalicu i prelijte vrućom vodom. Po ukusu možete dodati mlijeko ili šećer.
Težina : 100 g
Zemlja porijekla: Poljska
Sastojci: ječmeni slad, ječam, korijen cikorije 10%. Svi sastojci potječu iz kontroliranog organskog uzgoja.
Upozorenje za alergičare: Proizvod sadrži žitarice koje sadrže gluten i ne sadrži druge alergene u tragovima.
Nutritivni podaci na 100 g:
Energetska vrijednost: 1574 kJ/372 kcal
Masti: 0,2 g
od toga zasićene masne kiseline: 0,1 g
Ugljikohidrati: 85 g
od toga šećera: 20 g
Vlakna: 7,1 g
Bjelančevine: 3,8 g
Sol: 0,19
Recenzije (0)

Mješavina ječma i cikorije služi kao zamjena za kavu. Lako topiv i bez kofeina.