Kakao u zrnu Jordis 130g
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Your cart is empty
U čokoladi s tako visokim udjelom kakaovca možete uživati u pravom okusu zrna kakaovca. Sastoji se od četiri vrste kakaovca . Okus mu je pikantan, snažan i razigran u isto vrijeme . Ljubitelj i pravi sladokusac čokolade u ovoj će kutiji pronaći nešto po svom ukusu. Jednostavno Theobroma cacao!
Sastojci: zrna kakaovca, šećer od trske, kakao maslac.
Najmanji sadržaj kakaovca: 77%
Može sadržavati tragove lješnjaka, badema i mlijeka.
Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25°C.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI:
Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100g
Energetska vrijednost: 591 kCal/ 2474kJ,
masti: 41g , od čega nas. meso kiseline: 23g,
ugljikohidrati: 45g od čega šećeri: 23g ,
proteini: 10g,
sol: 0,04 g
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Pržena zrna kakaovca - zanimljiva poslastica. Kušajte od čega je napravljena čokolada.
Što može biti ljepše od šalice tople čokolade nakon dugog, napornog dana? Ukusna mješavina za pripremu toplog napitka.
Što može biti ljepše od šalice tople čokolade nakon dugog, napornog dana? Ukusna mješavina za pripremu toplog napitka.
Stovka je nešto najčišće što se može stvoriti u svijetu čokolade. Okus čini ništa drugo do kvaliteta zrna i vještina čokolaterije.
Stovka je nešto najčišće što se može stvoriti u svijetu čokolade. Okus čini ništa drugo do kvaliteta zrna i vještina čokolaterije.
Pržena zrna kakaovca uzgojena na Madagaskaru. Zrna su prelivena tamnom 67% čokoladom .
Pržena zrna kakaovca uzgojena na Madagaskaru. Zrna su prelivena tamnom 67% čokoladom .
U čokoladi s tako visokim udjelom kakaovca možete uživati u pravom okusu zrna kakaovca. Sastoji se od četiri vrste kakaovca . Okus mu je pikantan, snažan i razigran u isto vrijeme . Ljubitelj i pravi sladokusac čokolade u ovoj će kutiji pronaći nešto po svom ukusu. Jednostavno Theobroma cacao!